Το Καλάθι σας είναι άδειο.
dive-hunt.gr Είδη Κυνηγιού & Αλιείας | Το e-shop του καταστήματος Μαρτίνης Sub - Hunt
 
 

Κατασκευαστές 
 


Aρχική Σελίδα Τρόποι Αγοράς Bookmark and Share

Τρόποι Αγοράς

 

 

 

 

 

1. On-Line στο www.dive-hunt.gr ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος. Εάν κάτι δεν υπάρχει στον προμηθευτή, θα ενημερώνεστε είτε τηλεφωνικά είτε με ενημέρωση παραγγελίας καθώς δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε από πριν.

 

  

 

 

2. Στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αριστείδου 10-12 στο κέντρο της Αθήνας, μόνο αφού πρώτα έχει προηγηθεί τηλεφώνημα σας για έλεγχο διαθεσιμότητας. Μην έρχεστε να παραλάβετε χωρίς να προηγηθεί τηλεφώνημα, γιατί το κατάστημα δεν είναι αποθήκη ώστε να υπάρχουν όλοι οι κωδικοί ανά πάσα στιγμή. Άλλα είδη είναι ετοιμοπαράδοτα γιατί είναι πιο συχνή η πώληση τους, άλλα έρχονται την ίδια ή συνήθως την επόμενη εργάσιμη (γι' αυτό αναγράφεται διαθεσιμότητα 1-3 ημέρες σε όλους τους κωδικούς), άλλα είναι χειροποίητα κατά παραγγελία από τον κατασκευαστή (σε αυτή την περίπτωση αναγράφεται μεγαλύτερος χρόνος παράδοσης στην σελίδα του προιόντος), και κάποια δυστυχώς μπορεί να είναι σε έλλειψη.

 

 

  

 

3. Με παραγγελία μέσω e-mail στο: info@dive-hunt.gr  Θα ακολουθεί αποστολή, (ελεύθερη ή επί αντικαταβολή, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε.)

 

 

 

 

4. Με παραγγελία μέσω τηλεφώνου στα: 210-3255257 και 210-3252272. Θα ακολουθεί αποστολή, (ελεύθερη ή επί αντικαταβολή, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε.)

 

 

 

 

5. Με παραγγελία μέσω Fax στο: 210-3252272. Θα ακολουθεί αποστολή, (ελεύθερη ή επί αντικαταβολή, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε.)

 

 

Σας ευχαριστούμε πολύ!